Hisec ajtó zárcsere szükséges?

Hisec ajtó zárbetét csere

Miért fontos a zárcsere a HiSec biztonsági ajtóban?

A biztonság az otthonunkban mindannyiunk számára kiemelten fontos tényező.

Az ajtók és zárak kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy megvédjék otthonunkat és szeretteinket a betörésekkel szemben.

Sokan kérdezik meg zárszerelőnktől miért olyan fontos a zárcsere a HiSec biztonsági ajtóban, és hogyan járul hozzá a lakásunk védelméhez a zárbetét cseréje.

A HiSec ajtók kínai gyártmányú biztonsági ajtók, melyeket sokan választanak az otthonuk védelmére a legtöbb esetben azért mert a biztonsági ajtók kategóriájába ez a belépő szint ezzel párhuzamosan az ára is kecsegtető.

Azonban fontos tudni, hogy a HiSec ajtók gyári zárbetétjei gyakran nem felelnek meg a magas biztonsági követelményeknek, vagy az a legalacsonyabb szintet súrolja amelynél jóval magasabb tudást tud magáénak egy erre az ajtótípusra specializálódott betörő!

Ezért kiemelt jelentőséggel bír a zárcsere ezen biztonsági ajtók esetében!

Mik azok a problémák, amelyek miatt javasoljuk a HiSec ajtó zárcseréjét?

Először is, a gyári Kínai zárbetétek általában gyengébb minőségűek és könnyebben feltörhetők lehetnek hiszen semmilyen külső behatásnak nem állnak ellen!
Felfúrással, letapogatással, álkulccsal, zártöréssel, savazással sokszor könnyebben és gyorsabban tudja a betörő kinyitni a zárat mint maga a tulajdonos a saját kulcsával!

A HiSec ajtó két különálló zárral van ellátva, melyeknek a cseréjét javasoljuk erősebb és megbízhatóbb változatokra amelyek ellenállnak a felfúrásnak, savazásnak, zártörésnek, manipulációs zárnyitásnak, maghúzásnak, és legfőbb kép kártyával másolható a kulcsa a zárbetétnek. Csak a jobb minőségű zárbetétek cseréje biztosítja, hogy valóban növeljük otthonunk biztonságát!
Ezért a feltörhetetlen zárbetétek csoportja megvédheti az otthona területét a betörésektől!

A megfelelő zárbetétnek számos tulajdonságnak kell megfelelnie a betörések elleni védelem érdekében.

Ezek közé tartozik a fúrásvédelem, a finom nyitás elleni védelem, a törésvédelem, a savazás elleni védelem, a magkihúzás elleni védelem, a másolásvédelem és ahhoz, hogy gond nélkül működtethető legyen a kulcsfej egyenes szárának váll nélküli kivitele.

Emellett fontos a zárbetét minősítése, például a MABISZ minősítés (MABISZ 5 vagy 6), valamint a kulcsok száma és a zárbetét ára.

Két szektorból válogathatunk a betörésbiztos zárbetétek esetében az Izraeli zárak mabisz 5 kategóriába tartoznak áruk 25.000 forint tól elérhető.
Az Olasz feltörhetetlen zárak mabisz 6 minőségben vannak jelen a piacon áruk 40.000 forint körül mozognak.

Természetesen az Euró – forint változásai hozhatnak meglepetést a mindenkori vásárláskor.

Az izraeli zárbetétek kiváló alternatívát jelentenek a HiSec ajtókhoz.
Ezek a zárbetétek már évek óta bizonyítottan megbízhatóak és hatékonyak. Cégünk által forgalmazott izraeli zárbetétek számos előnnyel rendelkeznek, például dupla törésvédelemmel, interaktív csapokkal, fúrás-, törés- és másolás elleni védelemmel, valamint akár 5 kulcsos kivitelben.

A Hisec ajtóban történő zárcsere folyamata viszonylag egyszerű, de szakértelmet és szerszámozottságot igényel.

A felső zárbetét cseréjéhez el kell távolítani a felső körpajzsát, kitekerni a betétrögzítő csavart, majd kihúzni a régi zárbetétet.
Az új zárbetét beillesztése előtt általában szükséges a zárszerkezet lyukméretének kiigazítása.
Az izraeli zárbetétek könnyebb beillesztést tesznek lehetővé, és nincsenek szükségük utólagos kenésre.

Zárszerelőnk rendelkezésére áll ha nem tudja házilag elvégezni a
Hi sec ajtó zárcserét vagy kérdése van a javításokkal kapcsolatban:

: +3670 2000 400

További fontos tényezők a zárcserével kapcsolatban

Hisec ajtó zárcsere feladatára  azért van szükség Budapest területén mert óriási számban vannak jelen a Hisec ajtók melynek elsődleges céljai a lakásunk, otthonunk biztonságos zárása illetve maximális védelme lenne.

De sajnos a a mindennapi működtetést is sokszor nehezen, akadva tudják biztosítani.

Minden napjaink forgatagában elhagyhatjuk kulcsainkat, új otthon vásárolhatunk, albérlőket zárhatunk ki illetve engedhetünk be a lakásunk területére nem utolsó sorban fejleszthetünk a biztonsági szintünk terén.

A kulcs elhagyásánál és a zárszerkezetek sérülésekor igénybe vehetjük a Budapesti zárcsere, zárszerviz munkálatait  is.

A biztonságos működés szempontjából elengedhetetlen, hogy gond nélkül tudjuk nyitni és zárni a bejárati ajtónkat ezért minden esetben szükség lehet a Hisec ajtó zárcsere folyamatára.

Lakatosunk segít a biztonsági ajtó zárcserében:
: +3670 2000 400

Mit tegyünk ha elromlott a Hisec ajtó zár?

Feltétlenül megállapítást kell nyernie, hogy ténylegesen a fő zár szerkezete károsodott, esetekben fel kell ismerni a zárcsere lehetőségeit.

E téren a kevés tapasztalattal rendelkező szakemberek, szomszédok, barkácsbolti eladók, csekély információval rendelkeznek.

Mindenképp a Hisec ajtó zárcsere műveletében jártas szolgáltatót részesítsük előnyben hiszen a tapasztalat és az alkatrészek ismerete, raktározása lehet a favorit ha gyorsan és szakszerűen akarjuk elvégeztetni a munkát.

Nem árt ha megfogadjuk a jó tanácsokat melyek egyedül a felhasználók biztonságát növelheti!

E területen foglalatoskodó szakirányú tevékenységet végző cég biztosan nem okoz kellemetlen meglepetéseket a helyszíni munkák során.

Nagyon fontos, hogy naprakész árukészlettel, érkezzen melynek alkatrészeiből a helyszíni munkavégzés során azonnal pótlásra kerülhetnek a működésképtelen alkatrészek egységei.

Ha már érzékeljük az apróbb problémákat úgy mint a kilincsek lógását, a zártest csak egyszeri zárást tud produkálni, a kulcsok nehezen helyezhetőek bele a cilinderzárba, illetve a kilincs lenyomásakor nem húzódik vissza a kilincs nyelve és még sorolhatnánk a problémák forrásait, forduljunk szakemberhez mert ezek a problémák maguktól vagy olajozás illetve egyéb házi praktikák által nem fognak javulni.

Ha tehetjük azonnal cseréljük le a Hisec ajtó zárakat mert azzal csak nyerhetünk.

Zárszervizünk várja hívását ha Kínai hisec ajtó zárcsere a kérdés:
: +3670 2000 400

Hisec ajtó zárszerviz szolgáltatásunk

Hisec biztonsági ajtó zárszerviz szolgáltatásunk a zárszerkezetek és a tok oldalon lévő befogadó pontok állapotfelmérésével és szerkezeti egységek cserjére szakosodott.

Ismerjük a termék minden egyes csavarját a bejárati ajtó tetejétől az aljáig bezárólag. Nem fordult elő a működési ciklusunkban olyan nemű munka amelyet a helyszínen egy órán belül ne tudtunk volna elhárítani.
Kínai HiSec ajtó zárszerkezetei kevésbé produkálnak olyan fellépés amelyet ne lehetne felismerni időben.

Ha Ön figyelemmel kíséri a zárási módozatok változásait idő és költséget spórol magának, hiszen pozicionálással és beállítással hosszabb távú működést lehet elérni a zárszerkezetek világában.

Mit nyerünk a Hisec ajtó zárcsere folyamata által?

Egy biztonságos élhető teret a bejárati ajtónk mögött.
Mindenki elfelejti, hogy mire is való egy bejárati ajtó.
Gondoljunk bele abba, hogy a  Hisec ajtónk legyártási, szállítás, beszerelési, és nem utolsó sorban adókötelezettségének összértéke alsó hangon 109.000 tól 169.900 Ft költségig terjed.
Ebben minden felsorolt alkatrész , anyag, munkadíj bele foglaltatik. Mekkora költség lehet a zárbetét mely az ajtó zárás biztosítja?

Hát maximum 5.000 ft. Mit várunk el cserébe az ötezer forintos zárbetéttől? Több tíz évig használható legyen akár napi 5- 10 zárás nyitás esetén is.

Mikor kilépünk a lakásunk teréről azonnal védje értékeinket mindenféle behatolási módszer ellen.

Védje meg az otthonunk és lakóterünkben hátrahagyott ékszereket, műszaki cikkeket, készpénzt.  Mindezt ÖTEZER forintból.

Ez nem releváns a fent felsorolt követelményekkel szembeállítva.

A megoldás a Hisec ajtó zárcsere lehet melyben Ön hozzá juthat a piacon akár a legmagasabb biztonsági kategóriába sorolt termékhez melyeknek speciális anyagszerkezete és kimagasló minősége, tudja preferálni a fent felsorolt elvárások mindegyikét.

Tudjuk, hogy nincs olyan ajtó melyet egy bizonyos idő elteltével ne lehetne kinyitni, viszont tapasztalataink azt mutatják, hogy a betörések 90% olyan Hisec ajtókon történik melyeknek a zárbetétjeit a tulajdonos nem cseréltette ki.

Ha a felhasználók körbenéznek a lakótéren és több ilyen típusú ajtót tudnak számolni biztosak lehetnek benne, hogy a betörés azon az ajtón fog megtörténni amelyik a leggyengébb biztonságtechnikával rendelkezik!
Ha Mabisz 5 minőségű terméket alkalmazunk az ajtón zárására az biztosan elhárítja a felfúrás, a letapogatás, az álkulcs használatát, a savazást és nem utolsó sorban, de legfőképpen a zártörés műveletét.

Zárszerelőink várják hívását ha a biztonsági ajtóban zárat cserélne:
: +3670 2000 400

Letört Hisec ajtó kilincsek cseréje is szóba jöhet

Egy lógó kilincs vagy egy letört Kínai Hisec ajtó kilincs nehezíti a bejutásunkat a lakásunk terére.

Nem szólva arról a tényről is, hogy ezen problémák bármelyike veszélyes lehet a mindennapok használata során.

Megkeresésünkkor egy vérző kezű ügyfél várt minket mert a letört kilincs olyan mértékben okozott sérülést, hogy a mutató ujja belső részén orvosi beavatkozást kellett végre hajtani mert addig húzta halasztotta a kilincs cserét míg csak nagy nehézségek és balesetveszély által tudta működésre bírni az ajtó ezen részét.

Nincs értelme kockáztatni sem az egészségünket sem a későbbi bejutást pár tíz ezer forintnyi értékért. Budapest területén egy órán belül lecseréljük a Kínai HiSec ajtó kilincsét akár erősített változatban is.
Kérje ajánlatunkat ahisec ajtó kilincs cseréjére:
: +3670 2000 400

Heveder zárszerelés a HiSec ajtóra

Egyáltalán nem megoldhatatlan biztonságossá tenni egy bejárat vagy biztonsági ajtót.
Legjobb eredményesség ebben a kategóriában az ajtó csere helyett a megfelelően felszerelt hevederzár.

Minden esetben a választás a Mabisz minősített zárszerkezetekre essen hiszen ezen áll vagy bukik a bejutás lehetősége az illetéktelen behatolók számára.

Egy jól kivitelezett és felszerelt biztonsági záras hevederzár többet ér mint egy alap ajtó beszerelése amit az Obi vagy bármelyik barkácsáruház termék palettáján találunk. Hevederzárak védenek a befeszítés ellen míg a fő zárak az ajtón lassítják a bejutás határidejét.

Amikor arról kell gondolkoznia egy betörőnek hova menjen hívatlanul biztos vagyok benne és állítom is, hogy olyan ajtót fog választania amely nem rendelkezik hevederzárral.
Lakatos áll rendelkezésére ha ajtóráccsal vagy hevederzárral védené otthonát:

: +3670 2000 400

Miért a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

Termékeink minősége indexe a Mabisz előírásait követi ezért mindig ezt preferáljuk.

Hisszük, hogyha minden tényezőt kizárunk a betörési szempontoknál akkor az az ajtó hosszabb távon és biztonságosan védi családunk tagjait és ingóságunk reálértékeit őrzi meg.

Termékpalettánk a helyszínen érhető el ezért nincs szükség időpazarlásra mely az alkatrészek felkutatásához szükséges így Ön időt és költséget spórol ha minket bíz meg a Kínai Hisec ajtó zárcserével.

Zárszervizünk naprakész megoldásokat kínál a hisec ajtók zárcseréje esetében:
: +3670 2000 400

Melyik kerületben érhető el a zárcsere szolgáltatásunk

Szolgáltatásaink Budapest agglomerációt érintik így a Főváros minden kerületében zárcsere szolgáltatást végzünk amely a Kínai Hisec ajtóval kapcsolatos ajtónyitás, zárcserét, zárszervizt foglal magában.

Várjuk hívását ha fent felsorolt munka ütemek bármelyike áll fent akkut vagy más módban.

Szervizautóink árukészlete jelentős menyiségben tudja kiszolgálni a Kínai bejárati ajtóval rendelkező bajba jutott ügyfeleinek kiszolgálását így nem kell napokat várni az ajtó nyitás utáni helyreállítás folyamatára vagy egy eltört kilincs cseréjének a kiszolgálására.

Legyen szó éjszakai vagy nappali megkeresésről, egy órán belül orvosoljuk a zárproblémák minden egyes változatait.

Ha HiSec biztonsági ajtó zárcsere probléma akadt, mi vagyunk megoldásának kulcsa!

Hívjon minket, hogy jól záródjon a Hisec biztonsági ajtója!
: +3670 2000 400

Hisec ajtózár csere

Adatkezelési tájékoztató