Letört Kínai Hisec ajtó kilincs cseréje

 Bejegyzésünket nem másért hoztuk létre minthogy Önök is értesüljenek róla, hogy egy eltört bejárati ajtó kilincs cseréje nem okoz gondot a mai technikai vívmányoknak köszönhetően. Mármint nekünk. Mert raktárkészletünk lehetőséget ad arra nézve, hogy Budapest minden kerületén belül egy órán belül cseréljük a HiSec Kínai ajtó kilincsét legyen szó, gombos, illetőleg jobbos, vagy balos kivitelben vagy akár erősített változatban is. Szervizautóink magas készültséggel van felkészítve a problémák megoldásaira.
Szakmai tapasztalatunkat nem máshol szereztük mint az évek során megannyi munka elvégzésekor.
Ezen tapasztalatok magasra emelik ebben a szegmensben a munkásságunkat,így minden ajtó kilincs cseréjét megoldunk. Ha a bejárati ajtó Kínai HiSec kilincs törik le alkalmazzon minket a munkára!

+36 70 2000 400 Letört kilincs pótlása

Meg lehet előzni a kilincs törését

Tanulmányaink alapján világossá vált, hogy a bejárati ajtó kilincse a legkevesebb eséllyel törik el ha az ajtó megfelelően nyílik illetve záródik. Amennyiben a nyitás és zárás közben meg kell húzni az ajtót vagy fel kell emelni a kilincsnél fogva akkor abban az esetben előkerül a hiba forrása. Munkálataink során az új termék alkalmazásakor ellenőrizzük az ajtó megfelelő záródását és ha helytelen akkor pozicionálással és egyéb fontos lépésekkel megóvjuk az új kilincsek deformitását.
Legyen szó Hisec, SecDoors, Hitek, vagy bármilyen Kínai ajtó kilincsről egy órán belül pótoljuk a megfelelő alkatrésszel akár a cilindervédő gyűrű felhasználása mellett.

+36 70 2000 400 Ajtó beállítás a tökéletes záródás érdekében

Erősített kilincs is eltörik

Soha nem látott mennyiségben jelenek meg zárszakértők, zárszerelők hiszen a jelen álláspont szerint szakember hiány van ma Magyarországon. Fellőve hirdetéseiket a Google első oldalára.
Mert az Önök kereséséi szerint az a jó szakember aki az 1 helyet bitorolja. Sajnos az Önök költségein fizetett hirdetések miatt vagy magas tudású webmesterek segítségével megy a borotválás.
Publikációikban hamis híreket állítanak mely szerint az erősített Kínai ajtó kilincse nem törik el.
Fényt kell, hogy derítsünk eme hamis állításra hiszen egy erősebb kilincs változatnál nem a kilincs fogantyúja van megerősítve hanem a zárbetétet körül ívelő burkolat mögötti acél lemez.
Mindez azért szükséges mert nap mint nap látunk olyan betörési kísérleteket, módszereket melynek kivitelezésekor a lemez kilincs deformitásával jutnak be az illetéktelenek a lakásunkba.
Abban az esetben ha letörik a HiSec ajtó kilincs belső és külső része azonban bejárati ajtónyitás lehet szükséges.
Egy biztos nagy szűkség van az erősített Hisec Kínai kilincsre mert enélkül azonnal végrehajtható a zártörés amely után szabad az út értékeink felé. Tehát biztosan állítom, hogy nincs megerősítve a kilincs szerkezete azokkal a hamis állításokkal szemben amelyeket más áll zárszerelő állít! Véleményünket, tapasztalatainkat több évre visszatekintő munkásságunk szavatolja e téren.
Ha nem meséket szeretne hallani ebben a témában keressen minket a hét minden napján nem csak reggel 8 tol 18 óráig hanem Non stop!
Tudjuk, hogy a kilincsek törése legkisebb esélyben sem válogat a napszakok és időpontok között így állunk rendelkezésére 24 órában.

+36 70 2000 400 HiSec ajtó kilincs csere

Ha már le cseréljük a Kínai Hisec kilincset

Gondolkodnunk kell a jövőnkről is.
Kilincs cserekor az amúgy is kifizetett munkadíj ellenében nagy sokszor alkalmazok zárcserét az ügyfeleim kérésére hiszen az eredeti zárbetétek semmi másra nem jók csak az ajtó tokban tartását tudják garantálni de azt is csak rövid ideig.
Minőségi indexe a zárbetéteknek a zéró vonal vagy az alá helyezhető így nem bíznám rá még a macskám védelmét sem.
Ez nem ledegradálás de van olyan ajtó amit reggel még be tudtak zárni a saját kulcsával és délután ugyanazzal a kulccsal már nem nyílt ki. Ott ahol a zárcsere kivitelezés kevésbé biztonságos abban az esetben biztonsági ajtórácsok készítése lehet a megoldás.
Ezek a fent felsorolt problémák minden nap fel fel ütik a fejüket nem törődve napszakkal és évszakkal így vissza kanyarodva ha már a kilincs cserekor a munkadíjat fizetjük férjen bele a zárcsere összege ami már csak a minőségi zárbetét összegét tartalmazza.
Előszeretettel választják a kuncsaftjaink ezt az opciót is hiszen más szolgáltatónál mindenért külön külön kell fizetni egy csavar meghúzásért, kiszállásért persze ami ingyenes de burkoltan benne van a megrendelt munka értékében.
Minden típusú Kínai HiSec vagy Secdoors ajtó zárcserét a helyszínen vállaljuk termékeink mindegyike Mabisz minősítéssel rendelkezik melyet az internet sztrádájáról letölthet, illetve a termékek beszerelésekor ezt be is mutatjuk. Zárcsere Budapest munkálataira válaszon minket éjjel nappal várjuk hívását!

HiSec ajtó zárbetét csere fontos lépés a biztonság érdekében

Hisec ajtó kilincs cseréjekor nem árt számba venni, hogy az ajtóban mikor került zárbetét cserére hiszen a kilincs letörése mellett a zárprobléma ugyan akkora terhet ró a felhasználók számára.
HiSec biztonsági bejárati ajtó zárbetét minősége a gyárilag beszerelt ajtókon egyenlő a nullával!
Ezen a helyzeten úgy tudunk változtatni ha képesek vagyunk elhinni, felismerni azt a tényt, hogy Budapest területén nap mint nap több alkalommal kerül betörés áldozatává egy egy Hisec ajtó tulajdonos!
HiSec bejárati biztonsági nyílászáró zárbetétjei a magyar biztosítok szerint 3 kategóriába sorolható ezt azt jelenti hogy 3 perc a nyitási ideje.
Ráadásul a két záron való bejutás során!
Technikailag az ajtónyitáshoz egy zárfésű, vagy egy álkulcs is elegendő amely egy ruhadarab oldalzsebében is elfér.
Ezekkel a szerszámokkal nem csak kinyitni lehet a bejárati ajtót hanem ezzel párhuzamosan vissza zárni!
Egy betöréskor a legkevesebb esetben állapítható meg, hogy melyik módot használták az illetéktelen látogatók mert a két eszköz nem hagy nyomot a zárbetét belsejében.
Az Ön biztosítója elállhat a kárkifizetéstől arra hivatkozva, hogy az ajtó nem volt bezárva!
Ebben az estben biztosíthatom afelől, hogy a kár értéke minden esetben magasabb mint egy HiSec ajtó zárcsere művelete! Amennyiben Ön nem dönt a zárbetét cseréje mellet kockáztat!
Kockáztatja, családja biztonságát és ingóságai reálértékének megőrzését! Mindezt azért teszi mert a kilincs csere után sokszor nem jut elég forrás a megfelelő biztonsággal és minősítéssel ellátott HiSec ajtó zárbetét cseréjére? Ne tegye! Segítünk a kivitelezésben.
Ha Hisec zárcsere technikusainkkal kommunikál a zárbetét árairól körvonalazódik a megoldás amely kivitelezésénél egy Mabisz 5 minősítésű zárbetét kerül cserére amelyhez 3 darab kulcs jár gyárilag!
Azért fontos legalább ezt a kategóriát használni mert ez a típus ellen áll a zárfésű használatának és nyom nélkül nem lehet kinyitni! Így ha mégis betörés áldozatai lennénk a biztosító megtéríti a kárigényünket!
Legjobb befektetésnek tartom a Hisec ajtó zárbetét cserét mert ezzel a kivitelezéssel nem csak értékeink de a kártérítés is fedezve van!
Érdekli Hisec ajtó zárbetét csere?

+36 70 2000 400 Zárcsere a biztonságért